F A M I L Y P H O T O

~ Najlepše kar lahko podarimo otrokom je radostno otroštvo. ~

 

DRUŽINSKE ZGODBE
Fotografije na najlepši način zaobjamejo otroka in ovekovečijo dragocen trenutek na radostno otroštvo. Spomin, ki ga z veseljem pogledamo kot odrasli, nam zbudijo ne samo otroštvo, ampak tudi čarobno otroško doživetje. In tako so igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi, izjemno darilo za vso družino, posebej babice in dedke in prav tako izjemen spomin. Vsekakor pa je družinska in otroška fotografija prijetno darilo družini in eden od izvirnih načinov kako okrasiti svoj dom, polepšati dolg hodnik ali okrasiti steno v dnevni sobi s fotografijami na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografiranje traja eno do dve uri, odvisno od starosti otroka in seveda razpoloženja, pri čemer je celotno fotografiranje prilagojeno ritmu otroka in pa željam staršev.

NOSEČNICE IN NOVOROJENČKI
Izjemen in intimen dogodek priča s fotografijami čutnosti, ki opisujejo največji čudež življenja. Tako fotografije nosečniškega trebuščka in pričakovanje novega družinskega člana, kot fotografije novorojenčka zaobjamejo lepoto družine in ljubezni, čigar plod je otrok. Stil fotografiranja je prilagojen vašim željam, reportažni, umetniški ali kombinacija naštetega. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in vašim željam, pri čemer se seveda predhodno dogovorimo o željah in načinu.

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
Spomini na rojstne dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko otroci odrastejo in bodo tako imeli dokumentiran dragocen spomin, ko so praznovali svoj prvi rojstni dan. Fotografiranje zaobjema celotno dogajanje in otroško razigranost, od torte do daril in otroških igric ter rojstno-dnevnih portretov družinskih prijateljev. Fotografiranje poteka na lokaciji praznovanja rojstnega dne, in sicer od začetka praznovanja do njegovega zaključka.

SVETI KRST
Poseben dan lahko ovekovečite s kakovostnimi fotografijami celotnega obreda, fotografiranja krščenca s svojo družino in vsemi navzočimi sorodniki ter po želji tudi zabave po prejemu Sv. Krsta. Ustvarjene fotografije so enkraten spomin na izjemen dogodek ter dragoceno darilo za vso družino. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste krst načrtovali.

EMAIL
info@almiracatovic.com


Originali (67).jpg

Family Joy

AlmiraCatovic_Krst (1).jpg

Celebration

Druzina (48).jpg

Homebirth

AlmiraCatovic_Eunice (59).jpg

One Summer's Day

Almira-Catovic (15).jpg

The Best Friends

DSC_0611.jpg

3 Little Fairies

d (21).jpg

Perina &Val

Almira Catovic _ Rojstni dan (3).jpg

Brina birthday party

Krst (46).jpg

Vivien’s Christening


۞

ssk.png
ssk.png