Otroci in družinska fotografija

4.družinske.jpg

Fotografije na najlepši način zaobjamejo otroka in ovekovečijo dragocen trenutek na radostno otroštvo. Spomin, ki ga z veseljem pogledamo kot odrasli, nam zbudijo ne samo otroštvo, ampak tudi čarobno otroško doživetje. In tako so igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi, izjemno darilo za vso družino, posebej babice in dedke in prav tako izjemen spomin. Vsekakor pa je družinska in otroška fotografija prijetno darilo družini in eden od izvirnih načinov kako okrasiti svoj dom, polepšati dolg hodnik ali okrasiti steno v dnevni sobi s fotografijami na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. 

Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografiranje traja eno do dve uri, odvisno od starosti otroka ter koncentracije in seveda razpoloženja. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in pa željam staršev, pri čemer se predhodno dogovorimo. 


Kontakt: 
mail@almiracatovic.com
 


Druzina (48).jpg

Porod doma

V času naših babic so porodi doma bili nekaj vsakdanjega, danes pa je tovrstna izkušnja prej izjema kot pravilo. In takšno presenečenje je doživela Bernarda, ki je v jutranjih urah čutila popadke in deset dni pred rokom rodila doma, na wc-ju. In če se je pri prvem porodu v bolnišnici mučila kar 18 ur, je porod doma opisala kot užitek, kjer je porod deklice Vivien trajal uro in dvajset minut. 

AlmiraCatovic_Eunice (1).jpg

Družinski piknik

Piknik in zabava na zadnji poletni dan.

DSC_8145.JPG

Skupne sanje

Dve prijateljici in njune skupne sanje glede prihodnosti in živalic.

DSC_0652.jpg

3 Vilinke

Tri male vilinke in njihova zgodba o naravi, šoli in življenju.

d (22).jpg

Perina in Val

Dva mala škrata in njun čarobni vrt.

Almira Catovic _ Rojstni dan (2).jpg

Brinin rojstni dan

Brina je praznovala svoj drugi rojstni dan in povabila svoje prijatelje na prav posebno doživetje. 

Krst (46).jpg

Sv. Krst

Ko se celotna družina je zbrala za Vivien in sv. Krstu.


۞

ssk.png