DOGODKI

2. dogodki.jpg

Fotografiranje dogodkov, od otroških predstav do konferenc, predstavitvenih dogodkov in delavnic, pri čemer fotografije odražajo prijetno vzdušje in pričarajo polno dogajanje ter na najboljši možni način prikažejo vaš dogodek. Fotografije dobite 2-4 dni po dogodku pri čemer je vseh 80 fotografij profesionalno obdelanih, cena fotografij znaša €100 v katero so vključeni tudi potni stroški.
V primeru, da bi želeli kratek posnetek vašega dogajanja, za vas pripravim tudi do pet minuten video filmček, čigar cena znaša €100. 

Kontakt: 
mail@almiracatovic.com
040-88-70-21


28.GEŠ NA KAVO.png

Greš na kavo

Šest enot varstveno-delovnega centra Polž je združilo moči in na prireditvi Prideš na kavo, predstavilo Ameriko. Predstavili so avtohtone prebivalce Amerike, pa obred s pipo miru, nadaljevali s prihodom Kolumba ter predstavili petje in ples, manjkal pa ni niti ameriški nogomet. 


27.Parada učenja 2017.png

Parada učenja 

Parada učenja je dogodek v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja, promocijske kampanje na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt je usklajen z Andragoškim centrom Slovenije in je prirejen v sodelovanju s številnimi ustanovami, skupinami in posamezniki, s katerim se opozarja na pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih. 


parada učenja.png

Andragoški zavod

V sklopu Andragoškega zavoda so potekale po Sloveniji prireditve, namenjene spodbujanju učenja in ozaveščanju javnosti o pomenu in vseprisotnosti izobraževanja in vseživljenjskega učenja. 


vojska.png

Zaprisega

Zaprisega novih poročnikov v Vojašnici generala Maistra. 


stand up.png

Festival Lent

Festival Stand up komedije v sklopu Festivala Lent, kjer so izvrstni komiki navduševali publiko.


Zpm.png

Zveza prijateljev mladine

Dogajanje na ZPM Maribor v obdobju enega leta, kjer so ujeti trenutki številnih prireditev,  ustvarjalnih delavnic, počitnic in izletov.


tibet.png

Tibet in Maribor

Prihod Dalajlame v Maribor in obisk tibetanskih menihov pri obredu postavljanja in pospravljanja mandale. 


۞

kode.jpg