PONUDBA

P O R T R E T I

Portret je več kot le spomin na obdobje v življenju, katerega bomo občudovali, ko bomo svojim pravnukom pripovedovali zanimive dogodivščine. Je umetniška upodobitev duše, ki izraža se skozi osebnost in pri tem izžareva lepoto, ki nas obdaja. Fotografiranje lahko poteka v okrilju narave, vam posebni lokaciji ali studiu, pri čemer se seveda predhodno pogovorimo o željah ter termine uskladimo z vremensko prognozo. Fotografiranje traja uro in pol, obdelane fotografije pa prejmete 2-4 dni po fotografiranju. V ceno so vključeni vsi stroški, prav tako so vse fotografije profesionalno obdelane. 

Na izbiro so trije paketi:

Paket Mini                          3 fotografije      50 eur

Paket Srednji                     10 fotografij      80 eur

Paket Optimum                30 fotografij      100 eur

3. portreti.jpg

OTROCI in DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Fotografije na najlepši način zaobjamejo otroka in ovekovečijo dragocen trenutek na radostno otroštvo. Spomin, ki ga z veseljem pogledamo kot odrasli, nam zbudijo ne samo otroštvo, ampak tudi čarobno otroško doživetje. In tako so igrivi, radovedni ali nagajivi otroški obrazi, izjemno darilo za vso družino, posebej babice in dedke in prav tako izjemen spomin. Vsekakor pa je družinska in otroška fotografija prijetno darilo družini in eden od izvirnih načinov kako okrasiti svoj dom, polepšati dolg hodnik ali okrasiti steno v dnevni sobi s fotografijami na katerih se nahajajo prav vsi družinski člani. 

Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez. Fotografiranje traja eno do dve uri, odvisno od starosti otroka ter koncentracije in seveda razpoloženja. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in pa željam staršev, pri čemer se predhodno dogovorimo. Profesionalno obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju. Na izbiro so trije paketi:

Paket Mini                          3 fotografije     50 eur

Paket Srednji                     10 fotografij      80 eur

Paket Optimum            30-50 fotografij      100 eur 

4.družinske.jpg

NOSEČNICE in NOVOROJENČKI

Izjemen in intimen dogodek priča s fotografijami čutnosti, ki opisujejo največji čudež življenja. Tako fotografije nosečniškega trebuščka in pričakovanje novega družinskega člana, kot fotografije novorojenčka zaobjamejo lepoto družine in ljubezni, čigar plod je otrok. Stil fotografiranja je prilagojen vašim željam, reportažni, umetniški ali kombinacija naštetega. Celotno fotografiranje je prilagojeno ritmu otroka in vašim željam, pri čemer se seveda predhodno dogovorimo o željah in načinu. Obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju, na izbiro pa so trije paketi, prilagojeni različnim željam.

Fotografiranje nosečnice                                         150 eur  30 fotografij                                                    

Trebušček po mesecih                                             150 eur 21 fotografij (7*3) + kolaž

Novorojenček                                                               150 eur 30 fotografij

Nosečnica + novorojenček                                          190 eur 50 fotografij

Trebušček po mesecih + novorojenček                     190 eur 50 fotografij

5.dojenčki.jpg

ROJSTNI DNEVI

Spomini na rojstne dni so vsekakor posebno doživetje in dragoceno darilo, še posebej, ko otroci odrastejo in bodo tako imeli dokumentiran dragocen spomin, ko so praznovali svoj prvi rojstni dan. Fotografiranje zaobjema celotno dogajanje in otroško razigranost, od torte do daril in otroških igric ter rojstno-dnevnih portretov družinskih prijateljev. Fotografiranje poteka na lokaciji praznovanja rojstnega dne, in sicer od začetka praznovanja do njegovega zaključka. Fotografije prejmete 2-4 dni po dogodku pri čemer je vseh 50 fotografij profesionalno obdelanih, cena fotografij pa znaša 100 eur. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste rojstno-dnevno zabavo načrtovali. 

7rojstni dan.jpg

FOTOGRAFIRANJE SV. KRSTA, OBHAJILA, BIRME

Poseben dan lahko ovekovečite s kakovostnimi fotografijami celotnega obreda, fotografiranja krščenca s svojo družino in vsemi navzočimi sorodniki ter po želji tudi zabave po prejemu Sv. Krsta. Ustvarjene fotografije so enkraten spomin na izjemen dogodek ter dragoceno darilo za vso družino. Fotografije prejmete 2-4 dni po dogodku. 80 fotografij je profesionalno obdelanih, cena zanje je 130 eur v katero so vključeni tudi potni stroški. Vsekakor priporočam rezervacijo termina takrat, ko boste krst načrtovali.

6.krst.jpg

NAŠI MALI LJUBLJENČKI

Naši štirinožni ljubljenčki, pa ali gre za psičke, mucke, konjičke ali kakšne druge živalske vrste, imajo vsekakor posebno mesto v našem življenju in so kot družinski člani. Prinašajo nam radost in veselje, spodbujajo igrivost in nikakor se ne moremo načuditi, kako srčkani so. Izjemne in dragocene fotografije vaših ljubljenčkov so tako lahko več kot le spomin na socialnih omrežjih ali v albumih, lahko so tudi čudovite fotografije v različno obarvanih okvirčkih, ki krasijo vaš dom.

Fotografiranje lahko poteka v okrilju čudovite narave, pri vas doma ali na vam posebni lokaciji z rekviziti ali brez, pri čemer fotografiranje traja do dveh ur, odvisno od koncentracije vašega štirinožnega prijatelja. Obdelane fotografije prejmete 2-4 dni po fotografiranju, na izbiro pa so trije paketi, prilagojeni različnim željam.

Paket Mini                          3 fotografije      50 eur

Paket Srednji                     10 fotografij      80 eur

Paket Optimum                30 fotografij      100 eur

8.ljubljenčki.jpg

۞

kode.jpg